Maatwerk

Wil je samen met ons iets volledig nieuws creëren? Of beschik je over een eigen ontwerp? Naast onze eigen unieke collectie kun je bij Lumyn ook terecht voor maatwerk. Je kiest de houtsoort, afwerking en vorm volledig zelf in functie van de locatie van de armatuur. Daarnaast werken we samen met landschapsarchitecten om hun creaties tot leven te brengen. Aarzel niet om een afspraak te maken om de mogelijkheden te bekijken.

Offerte aanvragen

Extra's

Graag een extra stopcontact, sensor, waterpunt… verwerkt in je armatuur? Op verzoek is dat mogelijk.

Personalisatie

Een specifieke afwerking in gedachten? Liever een andere houtsoort die past bij jouw buitenomgeving? Als het technisch kan, passen we het ontwerp aan.

Eigen ontwerp

Een compleet nieuw ontwerp in gedachten? Samen werken we een voorstel uit dat volledig beantwoordt aan je wensen. Contacteer ons gerust.

Offerte aanvragen

Uitgebreide expertise

Lumyn verlegt grenzen op het vlak van buitenverlichting. Dat doen we door oog te hebben voor design, maar ook door onze technische expertise. Traditioneel vakmanschap en hedendaagse computergestuurde procedés gaan bij ons perfect samen. We werken zoveel mogelijk met de hand, maar combineren dat ambacht met state-of-the-art machines die ons in staat stellen eindeloos te experimenteren en innoveren.

Meer info