Over ons

Het ontstaan van ons innoverende bedrijf is het resultaat van een bewust denkproces. Oprichter Dieter Comyn onderscheidt zich door de combinatie van jarenlange ervaring in ambacht, technische kennis en doelgerichtheid tot feilloze afwerking. Lumyn is een Belgische designstudio die houten buitenverlichting ontwerpt en produceert. Vanuit onze passie voor hout ontwikkelen wij kwalitatieve armaturen voor elk type buitenruimte. Onze ontwerpen zijn geïnspireerd door landschappelijke elementen om discreet op te gaan in de omgeving. Object en landschap worden zo één, wat zorgt voor een sereen en rustgevend architecturaal effect.

Offerte aanvragen

De waarde van ambacht

Lumyn hecht bijzondere waarde aan vakmanschap. Het ganse proces van ruw materiaal tot kwaliteits- en sfeervolle verlichtingsarmatuur, wordt doorlopen in ons atelier in Pittem. De houtsoorten die we selecteren zijn van de hoogste duurzaamheidsklasse en onderscheiden zich door hun stijlvol karakter. Wij creëren unieke ontwerpen in verschillende varianten en houtsoorten. Onze sterkte hierin is de originaliteit en mogelijkheid tot specifiek maatwerk.

Meer info

Uitgebreide expertise

Lumyn verlegt grenzen op het vlak van buitenverlichting. Dat doen we door oog te hebben voor design, maar ook door onze technische expertise. Traditioneel vakmanschap en hedendaagse computergestuurde procedés gaan bij ons perfect samen. We werken zoveel mogelijk met de hand, maar combineren dat ambacht met state-of-the-art machines die ons in staat stellen eindeloos te experimenteren en innoveren.

Meer info